Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μηχανισμός συλλογής ονείρων υπήρχε στο Elden Ring (video)

Πριν τη κυκλοφορία του, στο Elden Ring υπήρχε ένας μηχανισμός που επέτρεπε στους παίκτες να συλλέγουν τα όνειρα χαρακτήρων που κοιμούνταν. Η πληροφορία προέρχεται από τον fan, modder και streamer των Soulsborne, Lance McDonald, που εξερευνεί το τελικό build του Elden Ring για να ανακαλύψει τι έχει κοπεί. Στο πλαίσιο του network test που πραγματοποιήθηκε το περασμένο έτος, υπήρχαν εχθροί που κοιμούνταν, οι οποίοι δεν περιλήφθηκαν στην έκδοση που έφτασε στα χέρια των καταναλωτών.

Ένας από αυτούς είναι ένας καλόγερος, που βρισκόταν στο Scavenger’s Shack και ζητούσε από τους παίκτες να βρουν υλικά για το dreambrew, το νέκταρ των ημίθεων, που χρησιμοποιούνταν για να αποκαλυφθούν τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά κάποιου. Με την ολοκλήρωση της αποστολής, οι παίκτες λάμβαναν το αντικείμενο St. Trina's Crystal Ball, μέσω του οποίου συγκέντρωναν Dream Mist από εχθρούς που βρίσκονταν σε βαθύ ύπνο. Αναγνωρίζονταν απο κάτι σαν ομίχλη που υπήρχε γύρω τους.


Ο McDonald συγκεντρώνει δύο Dream Mists και αποκτά το dreambrew, που μπορεί να δοθεί σε NPCs για επιπλέον επιλογές διαλόγου. Για παράδειγμα, το δοκιμάζει σε έναν έμπορο, που το πίνει και κοιμάται, που αποκαλύπτει τη νέα επιλογή διαλόγου: "his sleep is disturbed by a nightmare of his eyes being burned by the frenzied flame".

Πιθανολογείται ότι τα παραπάνω θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αποκάλυψη νέων μυστικών με ένα πλήρες quest να ανατίθεται στον κελόγερο. Περισσότερα στο παρακάτω video του McDonald.



Επιπλέον κομμένο περιεχόμενο αποκαλύφθηκε από τον YouTuber, Garden of Eyes. Μέσω datamining βρήκε αναφορές στον Miquella, τον δίδυμο αδελφό της Malenia, μαζί με αχρησιμοποίητα textures και διαλόγους. 


Δεν αποκλείεται το περιεχόμενο που έχει κοπεί να αποτελέσει μέρος μελλοντικού DLC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*